Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Al`Aqabah 2009

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Al`Aqabah 2009

В неделя, след кратка дискусия между мен и г-н Лозанов, известен още като Петърчо а.к.а. Дучето бе взето следното решение - ЗЕДМОТО предоставя отстъпка от 20 % на всеки участник в дискутираното пътуване при закупуване на квото там ще му трябва, за да се довлачи до Йордания и обратно

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
      Димо, Дафине на пръв поглед изглеждаме подредени, щото като чакаме датата си чешем езиците какво ще направим. В крайна сметка след като тръгнем съм сигурен, че тази иначе така добре направена от мен програма ще се наруши. Аз лично като тръгна не гоня цели, а карам за кеф и максимално много неща гледам и СНИМАМ. Единствената цел е на 09.05.2009г. да се върнем в България естествено като сме минали по маршрута. По тази причина нямам понятие примерно на 02 май къде ще бъдем. Най - добре елате с нас за да увеличим кервана и после ако искате да ходите в Египет, Израел ще продължите. Аз в Египет няма да ходя, щото Мони ми каза, че е много гадно А и е крайно време вече да се съберем на по една бира, че да се запознаем. Нали живеем в едно и също село. .

МОНИ от последната информация ще се възползвам.
      ейй, каква хубава тема се е отворила! с удоволствие потвърждавам за срещата в четвъртък, когато ще се запознаем и съгласуваме планове. но докато чешем езиците и преди да сме яхнали на банско има прекрасни условия за каране - много сняг, малко хора. ще подходя егоистично и ще ползвам наготово вашата информация, но това ще е след месец. до тогава мисля да не пропускам уикенд и да оставам в софия. ако има изкушен - да се присъединява!

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
        В неделя, след кратка дискусия между мен и г-н Лозанов, известен още като Петърчо а.к.а. Дучето бе взето следното решение - ЗЕДМОТО предоставя отстъпка от 20 % на всеки участник в дискутираното пътуване при закупуване на квото там ще му трябва, за да се довлачи до Йордания и обратно
        Значи имаме фирма, която е готова да подкрепи едно далечно пътуване! Страхотна новина. Обикновено си е мъка да се намери поддръжка от когото и да е, а не е тайна, че за такива пътешествия е необходим не малък ресурс.
        Приветствам подобни прояви. Това най-вероятно ще ангажира пътуващите с отразяване на самото пътешествие, но то е сякаш най-малкото Поздравления ЗМЕЙ.

П.П.
        Групата може да нарастне лавинообразно
        Първоначално публикуван от [B
        boiko73[/b];678075]
        ...По тази причина нямам понятие примерно на 02 май къде ще бъдем.
        Ами аз затова дадох едни координати горе-долу съобразени с вашия план. Местенцето изглежда приятно

Благодаря за поканата, но всъщност изобщо не съм сигурен, че мога да пътувам с вас. Обсъждат се ужасно много проекти ... и човек не може да е навсякъде
        Не, че пътеписа на Мони не е запалил половин България.
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Нещо като вкарах координатите излиза срещата във Вади Рум, а това ако е така е почти в края на пътуването. Можем да се видим и на Петра, защото там ще сме един цял ден.

Ама как го казах, все едно да се срещнем на Попа в 17.00 часа

Коментар

Нещо като вкарах координатите излиза срещата във Вади Рум, а това ако е така е почти в края на пътуването. Можем да се видим и на Петра, защото там ще сме един цял ден.

До колкото разбирам Димо,идеята му е да карате срещайки се,а в Петра има начин да карате,но магаре,или камила,или кон(не железен)така,че "Вади Рум",или пустинята около "Палмира" изглежда далеч по-добра....

Поздрави
            търся си подписа....

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
              Значи имаме фирма, която е готова да подкрепи едно далечно пътуване! Страхотна новина. Обикновено си е мъка да се намери поддръжка от когото и да е, а не е тайна, че за такива пътешествия е необходим не малък ресурс.
              Приветствам подобни прояви. Това най-вероятно ще ангажира пътуващите с отразяване на самото пътешествие, но то е сякаш най-малкото Поздравления ЗМЕЙ.
              .................

Приемам поздравленията, макар вродената ми скромност да ме кара да внеса малка яснота - понеже участниците в пътуването със или без отстъпка ще отразят пътешествието, ние решихме да предоставим тази отстъпка

Действително не е евтино да се реализира такова начинание и ние добре го разбираме.

boiko73, ние на 02.05. къде трябва да бъдем ?

Коментар

Приемам поздравленията, макар вродената ми скромност да ме кара да внеса малка яснота - понеже участниците в пътуването със или без отстъпка ще отразят пътешествието, ние решихме да предоставим тази отстъпка

Действително не е евтино да се реализира такова начинание и ние добре го разбираме.

boiko73, ние на 02.05. къде трябва да бъдем ?
                Ще се направя на Бойко....на 2ри май по неговата програма(за твоята не знаем не си споделил) трябва да разглежда Петра,но на гърба на едно магаренце на път през 950-те стълби към манастира на Петра и евентуално малко задни гуми .........снимките Змей,снимките да не забравите!!!!!!

Поздрави,
                търся си подписа....

Коментар

Момчета, приехте го буквално!
                  Това е игра между мен и Димо - той иска всичко да е в рамка и предварително ясно, а аз го провокирам с една free-ride импровизация по маршрут
                  Ясно е обаче, че техническата подготовка и познанията на състава са на ниво, така че можем да забием кооординати във времето и пространството, където да се срещнем!

Коментар

Ето го и моето предложение към всички вас момчета
                    N29 28 07.4 E35 27 02.1
                    а гледката е тематична

с мотор до тук би било страхотно..

Поздрави
                    търся си подписа....

Коментар

Змей спомни си примерно Гърция и ще си отговориш на въпроса за 2-ри май. Аз лично мога да кажа, че ще бъда в Йордания, ама там къде . Ама със сигурност ще сме заедно, та ще ти кажа на място

Мони хубаво казваш за магаренцето, ама дано да е по якичко като си знам килограмите.

Коментар

Приемам поздравленията, .. ние решихме да предоставим тази отстъпка

Чакай, чакай. Аз нещо май не разбрах
                        Това за скромността го разбрах ама вие с Бойко като се черпите
                        и единия плаща, да речем днеска..., му викате отстъпка с цел подпомагане и реализация .. Така ли

Ми добре и аз за това говоря .Петра-Петра
                        Ама кой ден, в смисъл това през април или през май. Поне месеца ..

Пък и там Мони, при тази Петра, верно ли само с магарета се ходи ?

@dsredkov Средков ти знаеш. Това за плановете и "рамките" ... (усмихвам се). Говорили сме си. Може да тръгнем само с посока примерно 48' караме 26 дни. На двадесет и шестия сутринта обръщаме обратно. Готов ли си
                        ______2
                        Е = MZ

Коментар

и единия плаща, да речем днеска..., му викате отстъпка с цел подпомагане и реализация .. Така ли

@dsredkov Средков ти знаеш. Това за плановете и "рамките" ... (усмихвам се). Говорили сме си. Може да тръгнем само с посока примерно 48' караме 26 дни. На двадесет и шестия сутринта обръщаме обратно. Готов ли си
                          Реда горе-долу е следния....влизаш(ако нямаш желание да ходиш пеш),наемаш кон,или карета,стигаш до "съкровищницата",от там камили,покрай амфитеатъра,томбите и т.н.,докато стигнете началото на стълбите(950бр),от тук вече са магаретата,които ви изкарват до върха,където е манастира....уаоооо.Тръгнете рано-гейт-а на "Петра" го отварят в 07.30ч.,на хлад изкачването на стъпалата ще ви отнеме около 1 час,с магаре е около 20-ина мин.,но трябва яко да се пазарите....например ..камилите ви почват от 25JOD,слизат до 10,магаретата почват от 15JOD,накрая ни ги предлагаха по 5,но така и не взехме.Все пак малко движение не е излишно...

Поздрави
                          търся си подписа....

Коментар

Димо, отстъпката поне за мен е добре дошла във всичките и форми, а и важи за всички участници. Ако в кръчмата единия плаща му викаме подпомагане на малък и среден бизнес за другия

В Петра ще сме на 1 май още от 30 април вечерта. А вие на неделната среща какво решихте.

И като последно да са живи и здрави магаренцата.

Коментар

Ние Бойко, нищо не решихме в неделната среща, щото такава нямаше
                              Обаче аз продължавам да си чета и да се "мотивирам". Едни пустини са ми в главата, едни пясъци...И вечер "като се събудя", само пясък ми скърца между зъбите

А впрочем ако сте пропуснали разказа на Stas, наваксайте ... 'ми просто е задължителен...

______2
                              Е = MZ

Коментар

Този разказ го знам вече наизуст, защото беше едно от основните неща които четох при изготвянето на маршрута и програмата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X